top of page

День Святого Миколая - нова партія медичних засобів для парамедиків

В нашій справі важливо надавати допомогу на постійній основі. В проєктах підтримки парамедиків практично всі запити на препарати та засоби, котрі призначені для одноразового використання, швидко зношуються. Їх постійне поновлення в аптечці парамедика вкрай важливе. Кожна річ зі спику рятує життя пораненого:

  • оклюзійні пов’язки

  • турнікети

  • гнучкі шини

  • кровоспинні бинти

  • лубриканти саше “McKesson”

  • повітропроводи назофарингеальні

Цього року ми не святкували та не дарували подарунки в день Святого Миколая. В цей день ми відвідали парамедиків з медичного батальйону “Госпітальєри” – передали трішки солодощів для гарного настрою, та медикаменти для порятунку поранених.

А ще там були дарунки від дітвори – малюнки та слова подяки за складну та небезпечну роботу, котру хлопці та дівчата продовжують виконувати щодня.

Ми дякуємо нашим партнерам Plarium та Idea Travel Solution за постійну підтримку проєкту допомоги медичному батальйону “Госпітальєри”

На жаль, неможливо одноразово закрити потребу у медичних засобах.Україну продовжують атакувати, по всій лінії фронту тривають тяжкі бої. Парамедики намагаються врятувати життя кожного нашого захисника, кожного пораненого цивільного - вони це роблять без вагань та остраху, а ми турбуємось про те, щоб в них було завжди все необхідне під рукою.

Збір для закупівлі наступної партії медичних засобів триває!

Заради кожного життя! Зроби свій внесок допомоги натиснувши кнопку ДОПОМОГТИ в верхній правій частині екрану. Обирай зручний спосіб донату - переказ онлайн, на картку ПриватБанку чи за банківськими реквізитами.



0 переглядів

Commentaires


bottom of page